Over DB Aktiviteiten

In 2008 hebben wij, Peter en Désirée Boelhouwer, DB aktiviteiten overgenomen. Ons doel was om dit prachtige evenementenbureau, wat zijn sporen in de afgelopen 20 jaren verdiend had, in dezelfde lijn voort te zetten. Echter met een nieuwe, moderne kijk op de evenementen en met onze eigen inbreng.

Persoonlijke aandacht voor de klant en het desbetreffende evenement staat hierbij centraal. Door middel van uitgebreid overleg met de opdrachtgever ontstaat er een gezamenlijke emotie waaruit een concept ontstaat. Dit concept wordt uitgewerkt naar de wensen en ideeën van onze opdrachtgevers. Emotie speelt daarbij een grote rol. We willen weten wat de opdrachtgever bezig houdt om zo een gezamenlijk gevoel te creëren. Onze werkwijze past goed bij het gevoel van "Samen bereik je meer dan alleen". Wij gaan altijd in dialoog met onze klanten en dat geeft de beste resultaten.De krachttermen INSPIRATIE, CREATIE en EMOTIE zijn daarom ook de belangrijkste peilers van DB aktiviteiten.

Er komt nogal het nodige kijken bij een evenement. Wij weten wat de mogelijkheden zijn en hebben optimaal contact met onze leveranciers waardoor we specifieke wensen goed kunnen overleggen. Vaak werken we met dezelfde leveranciers waardoor we scherpe prijsafspraken kunnen maken. Dankzij ons uitgebreide netwerk weten we wat er te koop is in de evenementenbranche en geven u graag advies. Indien gewenst kunnen wij tevens uw budget bewaken en eventuele andere administratieve bijkomstigheden.

Samenvattend: ervaring, expertise, en ons uitgebreide netwerk dragen bij aan uw topevenement op maat. U kunt ons via email of telefoon bereiken voor vrijblijvende informatie.